Nining Meida Kunaon Neuteup Ke Abdi Mp3

Free download Nining Meida Kunaon Neuteup Ke Abdi Mp3 mp3 for free

DIAH ISKANDAR - KUNAON NEUTEUP KA ABDI.wmv

DIAH ISKANDAR - KUNAON NEUTEUP KA ABDI.wmv

Duration: 3:07 Size: 7.13 MB

Karaoke Sunda - Kunaon neuteup ka abdi

Karaoke Sunda - Kunaon neuteup ka abdi

Duration: 3:20 Size: 7.63 MB

Pop Sunda - Kunaon Neuteup Ka Abdi (Vocal Only)

Pop Sunda - Kunaon Neuteup Ka Abdi (Vocal Only)

Duration: 3:20 Size: 7.63 MB

Kunaon Neuteup Ka Abdi; Tety Jaswati & Gamelan Kian Santang

Kunaon Neuteup Ka Abdi; Tety Jaswati & Gamelan Kian Santang

Duration: 3:52 Size: 8.85 MB

Anna Manthovani - Kunaon Neuteup Ka Abdi

Anna Manthovani - Kunaon Neuteup Ka Abdi

Duration: 3:12 Size: 7.32 MB

Diah Iskandar -  Kunaon Neuteup Ka Abdi

Diah Iskandar - Kunaon Neuteup Ka Abdi

Duration: 3:19 Size: 7.59 MB

Kunaon Neuteup Ka Abdi; Madesya Group

Kunaon Neuteup Ka Abdi; Madesya Group

Duration: 3:28 Size: 7.93 MB

Kunaon Neuteup Ka Abdi (cipt. Muslihat) - Upit Sarimanah

Kunaon Neuteup Ka Abdi (cipt. Muslihat) - Upit Sarimanah

Duration: 2:24 Size: 5.49 MB

kunaon neuteup ka abdi 'keyboard and guitar' cover by Dimenthorn.wmv

kunaon neuteup ka abdi 'keyboard and guitar' cover by Dimenthorn.wmv

Duration: 3:25 Size: 7.82 MB

Bandung (Pop Sunda); Noneng Rochayati

Bandung (Pop Sunda); Noneng Rochayati

Duration: 6:22 Size: 14.57 MB

Kunaon Neuteup Ka Abdi - Pop Sunda

Kunaon Neuteup Ka Abdi - Pop Sunda

Duration: 6:23 Size: 14.61 MB

Diah Iskandar - Kunaon Neuteup Ka Abdi (Muslihat)

Diah Iskandar - Kunaon Neuteup Ka Abdi (Muslihat)

Duration: 2:08 Size: 4.88 MB

Jalir - Diah 5 Warna

Jalir - Diah 5 Warna

Duration: 5:01 Size: 11.48 MB

Neuteup Ka Abdi (Kliningan); Cucun Cunayah

Neuteup Ka Abdi (Kliningan); Cucun Cunayah

Duration: 6:03 Size: 13.85 MB

Pop Sunda Kenangan Nonstop by Saiful Oemar

Pop Sunda Kenangan Nonstop by Saiful Oemar

Duration: 1:08:55 Size: 157.74 MB

Teungteuingeun (Sukarman)

Teungteuingeun (Sukarman)

Duration: 4:12 Size: 9.61 MB

Teungteuingeun

Teungteuingeun

Duration: 5:07 Size: 11.71 MB

Medley Lagu2 Sunda - Madesya Group (Akoer Lah)

Medley Lagu2 Sunda - Madesya Group (Akoer Lah)

Duration: 9:15 Size: 21.17 MB

Pop Sunda (1999) - Isin

Pop Sunda (1999) - Isin

Duration: 5:54 Size: 13.5 MB